E

Nyheder fra lokalområdet

Nye boliger på Teglholmen 
11-01-2011

Nu sker der igen noget på Teglholmen. NCC Bolig A/S har frasolgt en del af sin byggeret til Boligselskabet KÆRBO v/Domea.

Efter længere tid stilstand på Teglholmen i Københavns Sydhavn, har NCC igen taget hul på byggeplanerne. NCC Bolig A/S har indgået en aftale med Boligselskabet KÆRBO v/ Domea om salg af 10.270 Em2 byggeret på Teglholmen og parallel opførsel af ejerboliger i eget regi.

Dialogen mellem Domea og NCC har været i

...

Kontorhus opføres på Teglholmen 
11-01-2011
 
Byggeriet af Teglholmen Company House er iflg. www.ncc.dk igangsat og står klart til nye lejere ved udgangen af 2011.
 
På hjørnet af Teglholmsgade og Teglholm Allé, den bedst tænkelige placering på Teglholmen, opføres et attraktivt kontorhus, Teglholmen Company House. Huset får en fantastisk synlighed fra Teglholmsgade, som bl.a. betjener den gennemgående trafik til Sluseholmen, og får desuden et spændend
...

Handlingsplan for Sydhavnen 
12-09-2010

Forvaltningerne i Københavns Kommune har i år sammen udarbejdet et nyt redskab til brug for politikerne ved budgetforhandlingerne.

Det er såkaldte handlingsplaner, der er udarbejdet for byudviklingsområderne Ørestad, Sydhavn, Valby, Carlsberg og Nordhavn.

Handlingsplanerne skal være med til at sikre, at serviceinvesteringerne følger med udviklingen af området (institutioner, skoler, kultur- og fritidstilbud, infrastruktur mv.).

Handlingsplane

...

Hjemmeside for Teglholmen og Sluseholmen 
15-07-2010

Hjemmesiden sluseholmen-online.dk og teglholmen-online.dk er siden for og om menneskene, klubberne, foreningerne og virksomhederne på og omkring de to holme i København.

Sluseholmen-online.dk og teglholmen-online.dk administreres af en lille privat konsulentvirksomhed CMCO (Creative Marketing Consulting), der har til huse på Sluseholmen.

Hjemmsiden kan findes på følgende adresse: www.sluseholmen-online.dk

...

Sydhavnen på vej som ny bydel 
15-07-2010
Sydhavn er godt på vej til at blive en af Københavns nye bydele, hvor beboere og erhvervsdrivende får masser af vand, lys og luft omkring sig. Der bor allerede nu ca. 3.500 københavnere på Sluseholmen og Teglholmen, og på sigt skal Sydhavn rumme i alt 9.000 boliger og 22.500 arbejdspladser.
 
Følg udviklingen i Sydhavnen på Københavns Kommunes hjemmeside
 
...

Ejerforeningen er repræsenteret i lokaludvalget 
15-07-2010
Kongens Enghave Lokaludvalg er til for at sikre, at dem, der bor eller dagligt kommer i Kongens Enghave og Sydhavnen bliver hørt i sager, der i særlig grad berører vores hverdag i bydelene. Lokaludvalget skaber således dialog mellem bydelens borgere og Københavns Borgerrepræsentation.
 
I februar 2010 blev der afholdt repræsentantskabsmøde for Kongens Enghave Lokaludvalg, hvor der skulle vælges 16 medlemmer fra foren
...